Skip links

Videopræsentation for virksomhed

De Økologiske gårde i Jystrup
Apostrof kommunikation

Videopræsentation og videoprofil

Jeg laver videopræsentation for virksomheder, selvstændige og foreninger, som vil formidle et budskab på en effektiv og letforståelig måde.

Præsentationsvideo bruges i mange forbindelser på grund af sine unikke formidlingsevner:

En salgspræsentation til fremtidige kunder, hvor man introducerer sig selv og sit produkt.

En motivationstalk til hjemmearbejdende medarbejdere, der styrker sammenhængskraften i virksomheden, ved at dele nyttige informationer om mål og vision.

En how-to video til brugere for at gennemgå opsætning og brug af en vare eller funktion.

Et kommunikationsværktøj til at vise: bolig, ejendom, butik el. lign. Dett skaber en genkendelighed for kunderne når de kommer personligt.

Til fjernundervisning, hvor kunder og brugere kan gense et seminar eller en præsentation, alle de gange det er nødvendigt.

Ovennævnte er nogen af de muligheder der ligger i præsentationsvideo. Når det kombineres med et visuelt udtryk, der udstråler professionalisme er det en meget effektiv måde at kommunikere på.

Budskabet kan være meget relevant men hvis indpakningen, dvs lys og lyd ikke er i orden taber man tilskueren. Når man ved hvor svært det kan være at fange opmærksomheden hos kunder og brugere, er det vigtigt at kunne fastholde dem når man har dem.

Kontakt hvis jeg skal lave videopræsentation for din virksomhed.

Video jobansøgninger

 

Video jobansøgninger er en effektiv måde at stå ud i bunken af ansøgere. Du viser kropssprog, tonefald, mimik og kan give et meget større indtryk end blot på et papir. En video vil typisk vare ca. 1 minut. Du kan med fordel skrive et manuskript så din formidling bliver flydende og naturlig.