Skip links

Student foto

Studentfoto
studentfotografering
studenterportræt

Vil du ha taget student foto af den kommende student ? Et studenter portræt til evigt minde ? Jeg er professionel portræt fotograf i København med 20 års erfaring.

Fotograferingen kan ske ved gymnasiet hvor jeg kan fotografere overrækkelse af huen og festlighederne omkring dimissionen. Efterfølgende kan vi gå til et nærliggende grønt område og tage portræt af studenten og billeder af studenten sammen med forældrene og øvrige familie. Hvis klassen ønsker at få taget et gruppe billede kan jeg sagtens gøre det. Jeg hjælper gerne til med at finde et egnet sted.

Det kan selvfølgelig også bare være portræt af studenten.

Jeg har også et foto studie hvor I kan komme og få taget studenter portrætter. Der vil også være tid til at få taget billeder sammen med familie og søskende her.

Der er mulighed for at sætte håret og klæde om og I velkommen til at medbringe rekvisitter til fotograferingen, blomster el. lign.

Du kan berolige studenten med at jeg fotograferer i en meget afslappet stemning, hvor man kun gør det man har lyst til. Der er ingen krav om falske smil eller”appelssiiin”. Det er normalt sjovt og hyggeligt og studentens smil på billederne bliver også mere ægte af samme grund.

Du skal være velkommen til at kontakte mig med yderligere spørgsmål og jeg hjælper gerne med til at planlægge fotograferingen på forhånd, så I kan komme videre i dagens program.

Mange studenter dimitterer på den samme dag, så der kan være få ledige tider. Vent derfor ikke for længe med at booke en fotografering.

Skulle der være interesse for at fotografere flere fra samme klasse, på samme tid, kan jeg give rabat på prisen.

Kontakt mig herunder for yderligere spørgsmål eller et uforpligtende tilbud.