Skip links

Medarbejder foto

Få jeres medarbejder foto til brug på webside, årsrapport, stillingsopslag og visitkort.

Jeg har mange års erfaring med at fotografere for firmaer. Min vigtigste opgave er for at få jeres medarbejdere til at slappe af foran kameraet, så I kan vise jer selv fra den bedste side.

Med gode medarbejder foto, viser I kunder og samarbejdspartnere hvem I er. Der kommer et ansigt på stemmen i telefonen og I kan skabe en øget nærhed.

Vi kender alle de portrætter på LinkedIn, som er taget i dårligt lys med en mobiltelefon. Det giver et lidt hjemme strikket udtryk og er måske ikke den visuelle profil I er interesserede i at udstråle ?

I er velkomne til at komme til mit fotostudie, og ellers kommer jeg oftest ud til virksomhederne og fotograferer. Det kan være i et konference lokale eller som arbejdssituationer rundt om i virksomheden.

Jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe til med at koordinere en tidsplan for fotograferingen, så jeres arbejdsdag forstyrres mindst muligt.

Tid er oftest en vigtig faktor. Et godt tilrettelagt program for fotograferingen og en hurtig levering af billeder, er essentielt. Jeg har over 20 års erfaring som fotograf og med tusindvis af erhvervsportrætter taget, kan jeg også løfte opgaven for jer.

Udover medarbejderportrætter kan jeg også lave jeres produktbilleder, billeder af lokaler og domicil, samt videopræsentationer. Jeg hjælper gerne til med at levere billeder i de formatter I behøver og jeg hjælper gerne med til at lave print og bannere.

I skal være meget velkomne til at kontakte mig herunder, for flere oplysninger og lade mig give et uforpligtende tilbud på jeres foto opgave.