Skip links

Luftfoto af ejendomme

Luftfoto af dit hus

Luftfoto af din ejendom giver mange muligheder for at give overblik og fremvise sammenhænge og omgivelser.

Hvor langt der er til vandet, hvordan grunden ligger i forhold til infrastruktur. Størrelsen og formen på matriklen osv.

Dronen kan flyve i op til 120 meters højde, så de fleste ting kan overskues.

Der er mulighed for at lave still billeder fra en fast position eller at lave video optagelser med overflyvninger. Det er muligt for dig at følge med på en skærm i real-time og dermed være med til at udvælge vinkler og perspektiv. Efterfølgende bliver optagelser redigeret og leveret digitalt til dit videre brug.

Jeg er fotograf og laver droneoptagelser for ejendomsmæglere og entreprenører. Jeg har erfaring med udvælgelse af vinkler imens dronen er i luften og hjælper gerne med til at lægge plan for hvilke optagelser der skal laves.

Kontakt mig gerne så jeg kan give mit input til dit projekt og give et tilbud på opgaven.