Skip links

Hotel fotografering

Hotelfotograf

Jeg løser opgaver som hotelfotograf og hjælper med den visuelle fortælling. Viser jeres indretning, stil, service og værdier til kunderne.

Få synliggjort jeres hotel og få det til at stå ud af mængden.

Der skal ikke mange ekstra hotelbookinger fra nye kunder til, for at en fotografering er tjent ind.

Jeg er fotograf med 20 års erfaring og har arbejdet for hoteller i ind- og udland. Sammen kan vi finde nye måder at vise jeres hotel frem bedst muligt.

Mange hotel værelser består af en seng, et bord og en mini-bar, så hvad er det unikke ved jeres brand ? Det kan jeg hjælpe jer med at fortælle, med billeder og video.

Er der andre produkter som er relevante at fremhæve ? Jeres omgivelser, mad, relax område, stemning, personale ?

Lad os i fællesskab finde nye, sjove måder at vise jeres unikke salgspunkter. Vi kan fortælle historien om nærvær, kærlighed og afslapning på måder, der spiller ind i gæstens forestillinger om et ophold. Med den vinkel er der mange historier, der kan fortælles.

Jeg kommer rundt i hele landet og vil anbefale at I vælger en hotelfotograf, med erfaring indenfor området. Så er I sikre på at få det I skal bruge.

Film og video redigeres og leveres hurtigt, klar til print, web og SoMe.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om jeres behov og ønsker. Jeg kan tilbyde konkurrencedygtige priser. Og kommer gerne med et oplæg til hvordan det hele kan visualiseres.

Kontakt mig herunder og få et uforpligtende tilbud på din opgave eller få svar på yderligere spørgsmål.
    Læs anmeldelser fra mine andre kunder Her