Skip links

Gravid foto

Gravid fotograf København

Få taget smukke stemningsfyldte gravid foto, til evigt minde. Du kan blive fotograferet på fotostudiet eller i naturen. Der er mulighed for at vi tager forskellige motiver med tøj skifte undervejs og din partner og eventuelle andre børn er også velkomne til at være med.
Du vil opleve en afslappet stemning under fotograferingen. Det er vigtigt at du føler dig godt tilpas selvom det hele måske er nyt og lidt mærkeligt foran kameraet..  Der er ingen koncepter som du skal passe ind i eller kunstige måder du skal stå på. Vi laver de graviditets foto du har lyst til og på den måde du vil.

Fotografering af graviditetsbilleder

En gravid fotografering kan forløbe på følgende måde, men som sagt er det helt op til dig hvordan det skal være.
Vi starter med at gennemgå det tøj du har medbragt og udvælger derefter det, der egner sig bedst i farve og mønster. Tag heller for meget end for lidt med.
Hvis du har brug for nyt tøj til fotograferingen, kan du kontakte Expectations.dk hvor du kan leje graviditets tøj og kjoler.
Vi finder en passende baggrund og jeg tager testbilleder som du kan se og godkende, inden vi starter fotograferingen.
Undervejs hjælper jeg dig med hvilke poseringer, der virker bedst. Vi laver forskellige opstillinger, så du har så meget at vælge imellem så muligt.
Din partner kan også være med på billederne, så vi kan også tage variationer med det.
I kan også blive fotograferet sammen med jeres andre børn. Som regel starter jeg fotograferingen med andre motiver og lader dem varme op. Så kan de vende sig til hvad der foregår og komme med når de er klar.
Vær opmærksom på at at hvis du ønsker gravid foto med bar hud er det bedst at du ikke tager tøj med stramme elastikker på før fotograferingen, da det efterlader mærker på huden.
Du skal endelig tager billeder med og vise, hvis du har ideer til billeder du gerne vil ha taget.
Forhåbentlig har du fået lyst til at komme og få taget stemningsfyldte gravid foto hos mig. Hvis der er noget du er i tvivl om eller vil høre mere om, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig.
Der er flere eksempler på mine gravid foto i gallerierne i menuen til venstre. Her kan du også finde eksempler på babyfoto.
Jeg håber vi ses til fotografering :0)
Du kan bruge kontaktformularen herunder til dine spørgsmål om gravidfotografering.