Skip links

Fotograf Frederiksberg

Fotograf Frederiksberg

Velkommen !

Jeg er professionel fotograf med base på Frederiksberg igennem mange år. Hvis du søger fotograf til fotografering af din familie, vil jeg meget gerne hjælpe.

Jeg er familie fotograf som foreviger de store øjeblikke i jeres liv, med billederne til jeres familiealbum.

Jeg vil gerne lave billeder med liv og sjæl.

Mit fokus er at skabe en stemning, hvor I slapper af og viser glæden og kærligheden til hinanden. På den måde bliver billederne mere personlige og får et helt specielt udtryk.

Jeg håber du vil se mine gallerier igennem og se eksempler på mit arbejde. Forhåbentlig kan du genkende det liv i billederne jeg taler om.

Du er meget velkommen til at kontakte mig og få mere information eller få en pris på din fotografering.

Baby fotograf

Jeg fotograferer mange babyer og mødre. Jeg tager mig god tid og har stor tålmodighed, så det lykkedes at få dejlige stemningsfyldte foto af mors gravide mave eller mor og baby. I kan komme een gang eller få tilbud på månedsfotografering af babys første år. Kontakt mig så kan vi aftale nærmere og jeg kan give tilbud på pris efter dine ønsker.

Du er selvfølgelig velkommen til at tage personlige rekvisitter med til fotograferingen.

Bryllupsfotograf Frederiksberg

Jeg er også bryllupsfotograf. Jeg kan tage billeder omkring vielsen, et bryllupsportræt i et grønt område og billeder fra festen og receptionen.

Vi kan tale sammen om jeres ønsker og tidsplan og så lave et program for hvilke billeder skal tages hvornår. Jeg kan være tilstede hele dagen som fluen på væggen og fange de specielle øjeblikke.

Det samme gælder selvfølgelig også konfirmations fotografering.

Du skal være velkommen til at kontakt mig for yderlige oplysninger og pristilbud.

Jeg håber vi ses :0)