Skip links

Erhvervsportrætter

Erhvervsportrætter

Velkommen !

Når I skal bruge erhvervsportrætter af medarbejdere, leder gruppen og bestyrelsen. Fængende billeder af arbejdsprocesser eller stemningsfulde billeder af domicil og lokaler.

En fotografering skal være en god og nem oplevelse for dig der bestiller den og for de medarbejdere, der skal fotograferes.

Jeg har været professionel fotograf i 20 år. Med base i København, men jeg rejser rundt i hele landet og sågar udlandet, for at fotografere for virksomheder og organisationer.

Tid er penge

Når du booker erhvervsfotograf er tid en faktor. Jeg hjælper til med at koordinere en tidsplan for fotograferingen. Så tager jeg mindst mulig af jeres tid på dagen for fotograferingen. Hurtig levering af billeder til udvælgelse og efterfølgende effektiv færdigredigering. Så har du hurtigt et færdigt materiale at arbejde videre med.

Pris på fotografering

Prisen på erhvervs portrætter afhænger af en del faktorer. Hvor mange personer, hvor i landet, alle på samme dag osv ? Send mig et kort oprids af opgaven, så vender jeg hurtigt tilbage med en konkurrence dygtig pris.

Erhvervsportrætter

Jeg er god til at få folk til at slappe af foran kameraet og være sig selv. Et erhvervsportræt må gerne være mere end et pasfoto, så man lærer personen på billedet lidt bedre at kende. Når der kommer ansigt på stemmen i telefonen opnår I en stærkere kontakt til kunder og samarbejdspartnere.

Mine billeder bruges ofte til websider og visitkort men også til årsrapporter og stillingsopslag. De bliver leveret i de formatter I ønsker og I kan sagtens få hjælp af mig til at få lavet print og bannere.

Jeg er sikker på at jeg kan løfte jeres opgave og håber derfor at du vil kontakte mig med eventuelle spørgsmål og  lade mig give et uforpligtende pristilbud. Så vender jeg hurtigt tilbage.

Venlig hilsen

Michael

Forløb af en fotografering

 

Herunder ser I hvordan en fotografering hos jer kan forløbe.

  • Opstilling af lys og kamera udstyr.
  • Test billeder til godkendelse af stil og udtryk.
  • Fotografering.
  • Dagen efter modtager I et digitalt billedgalleri til gennemsyn af billederne.
  • Udvælgelse af billeder.
  • Billedbehandling og evt klargøring til print eller tryk.
  • I modtager de færdigredigerede billeder senest fem dage efter bestilling.

Kontakt mig herunder og få et uforpligtende tilbud på din opgave eller få svar på yderligere spørgsmål.