Skip links

Bryllupsfotograf

Bryllupsfotografering

 

Få den store dag foreviget med smukke billeder. Jeg er bryllupsfotograf med 20 års erfaring. Jeg fotograferer ved kirken, til selskabet og naturligvis bryllupsbilledet i flotte naturlige omgivelser, som jeg kan hjælpe til med at finde i nærheden.

Din bryllupsdag er en helt særlig dag som fortjener smukke billeder til evigt minde. Jeg kan komme til kirken og fotografere før, under og efter vielsen.

Den forventningsfulde brudgom, bruden der ankommer og bliver gjort klar. Vielsen og gæsterne og jeg fotograferer når I kommer ud og der bliver kastet ris. Vi kan finde et grønt område tæt på kirken hvor vi tager bryllupsbillederne i fred og ro. Jeg lægger vægt på stemningen i billederne og hjælper jer til at slappe af, så man ser kærligheden og glæden. Endelig kan jeg også fotografere til receptionen eller festen. Jeg kan tage rød løber billeder når gæsterne ankommer og ellers gå rundt imellem gæsterne og fanger stemninger og øjeblikke.

Jeg er i København men kører gerne ud til resten af Sjælland og møder jer hvor vielsen eller receptionen skal holdes. ( Der vil muligvis forekomme nogle omkostninger til transport.) 

I er velkomne til at kontakte mig og få priser og forslag til hvordan jeg kan deltage i dagens program.