Skip links

Branding fotografering

Branding fotograf

 

 

Med branding fotografering får I en genkendelig visuel profil.

Visuel branding har fået stor betydning med vores brug af Instagram, Pinterest og Facebook. I kommer i kontakt med kunder og samarbejdspartnere på en ny måde.

Historien omkring produktet og de oplevelser man får ved brug af det kan vises i billeder og video.

Et eksempel: Et hotelværelse er på de fleste almindelige hoteller, en seng, en stol og en mini-bar. Det er måske ikke så exceptionelt, så hvordan gør man det spændende og som noget folk husker ? Man kan fokusere på en detalje i indretningen eller man kan fortælle historien om hvilke oplevelser man kan have i et hotelværelse. Afslapning, søvn, glæde, forelskelse.

Pludselig handler det ikke om de fire vægge, men om det der sker indenfor dem. Se eksemplet med børnene der hopper i sengen i en pudekamp. Et hotelværelse er blevet til et rum for familie, børn og glæde.

Jeg er branding fotograf og jeg har erfaring med at skabe et sammenhængende visuelt udtryk. Jeg kan fotografere jeres medarbejdere, produkter, bygninger inde og ude og kan også lave præsentationsvideoer.

Jeg indgår gerne i et samarbejde med jeres markedførings afdeling for at planlægge hvilke historier der kan være relevante.

Jeg kan hjælpe med at planlægge fotograferingen, så vi er så effektive så muligt. Billeder og video bliver hurtigt leveret til gennemsyn og udvælgelse. Derefter står jeg for en effektiv redigering af de udvalgte billeder. Hvis I ønsker hjælp med print eller udstillingsmaterialer, hjælper jeg gerne med det.

Kontakt mig for sparring eller mere information omkring branding fotografering. Jeg vil også gerne give jer et uforpligtende tilbud på jeres foto opgaver.

Her på websiden kan du finde flere eksempler på mit arbejde, i gallerierne i menuen til venstre.