Skip links

Børnefotograf København

Velkommen !

Jeg er børnefotograf i København og har mere end 20 års erfaring med  fotografering af babyer, børn og familier. Jeg har mange familier der kommer til mig år efter år og får de vigtige begivenheder foreviget.

Fotografering af den gravide mave, babyfotografering, familiefotografering til julegaver, portrætfotografering af skolebørn eller fotografering af konfirmand og student.

Der er heldigvis mange gode begivenheder, der kan sættes i fotoalbummet.

Jeg vil gerne lave portrætbilleder med liv og sjæl

Jeg lægger stor vægt på at I skal føle jer godt tilpas under fotograferingen. Med en afslappet og tryg stemning slapper I bedre af og der bliver plads til smil og højt humør. Jeg er forberedt når I kommer på besøg og sammen får vi lavet de billeder I ønsker.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på forhånd med spørgsmål eller ideer og du er meget velkommen til at medbringe personlige ting, som kan bruges til fotograferingen.

Jeg håber du vil gennemse gallerierne her på siden og få en ide om hvilke billeder jeg tager og at du vil kontakte mig for at booke en fotografering af dig og din familie.

Jeg håber vi ses :0)

Baby fotografering

Vil du have din graviditet og babys første år foreviget ? Jeg har fotograferet mange baby billeder og har lavet mange stemningsfulde graviditets fotograferinger. Der er ingen fast skabelon som du skal passe ind i. Du bestemmer helt selv hvordan billederne skal være og jeg hjælper dig til at det bliver som du vil ha det. Nogle gange kræver baby foto lidt ekstra tid og tålmodighed, men det er der også plads til.

Kontakt mig så vi tale om dine ønsker. Det kan være månedsfotografering, hvor vi fotograferer baby hver måned i det første år. Eller newborn fotografering og så igen efter seks måneder, når den lille kan holde hovedet og kigge ud til kameraet.