Skip links

Baby fotografering

Få dejlige billeder af den lille ny med en baby fotografering. Få billeder til evigt minde, som en god start på familie albummet.

Jeg er  professionel fotograf i København med mange års erfaring indenfor babyfotografering. Ved fotograferingen fokuserer jeg på en god og afslappet stemning uden stress hvor vi kan få taget noget dejlige billeder af den lille.

Du må meget gerne komme med forslag til hvilke billeder du ønsker dig. Ellers kan jeg sagtens finde på. Jeg viser dig hvad jeg laver med nogle testbilleder i starten og så er du velkommen til at bede om ændringer, hvis det er.

I forældre må selvfølgelig meget gerne være med på billederne. Vi tager en masse variationer så I får mest muligt at vælge imellem. Det kan både være billeder på fars arm og i mors favn og babyfoto alene.

I er meget velkomne til at medbringe personlige ting som I ønsker at få med på billederne. Tag også gerne skiftetøj med så vi har lidt at vælge imellem.

Du kan se eksempler på billeder jeg har taget her på siden og du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål.

Venlig Hilsen

Michael