Skip links

Foto til ansøgningen

erhvervsfotograf
fotograf erhverv
portræt erhverv

Giv din job ansøgning et professionelt udtryk med et godt ansøgnings foto.

Kom til mit fotostudie og få taget et professionelt portræt af en professionel fotograf med 20 års erfaring.

Jeg hjælper dig med at slappe af foran kameraet, så du får billeder med det rigtige udtryk. Stilen i billederne taler vi om inden vi starter og du får mulighed for at se og godkende testbilleder inden vi starter.

Efter fotoseancen får du billederne til gennemsyn derhjemme og kan i fred og ro udvælge de billeder du gerne vil bruge. Det giver dig også mulighed for at lave udvælgelsen sammen med coach, partner eller en god ven.

Med et professionelt portræt undgår du en ansøgning med en selfie taget op af stuevæggen derhjemme. Ansigtsudtrykket er måske godt men lyset, skarpheden og beskæringen giver det et hjemmestrikket udtryk. Når nu du gerne vil stå ud i blandt ansøgere som professionel og kvalitetsbevidst, er det måske ikke så godt.

Der er mange praktiske spørgsmål omkring en fotografering til en ansøgning:

 

Tøj valg : Hvad skal jeg tage på ?

Tag gerne lidt forskelligt med, så der er noget at vælge imellem. Farver er fint, men ikke for mange mønstre, der tager opmærksomheden væk fra dig. Om det skal være jakkesæt og slips eller løs skjorte og uglet hår kommer helt an på branche og temperament.

Jeg vil sige, tag det på som du ville tage på, i den virksomhed du gerne vil arbejde for.

Det samme gælder smykker og accessories. Hvis du går med det normalt og det er en del af hvem du er, så tag det på. Hvis det tager for meget opmærksomhed i billedet kan vi tone det lidt ned.

Hvis du bruger briller så skal du naturligvis have dem på. Hvis du er i tvivl tager vi variationer med og uden.

På samme måde er der tid til at vi laver variationer med og uden jakke, med og uden slips/briller/ hår sat op/nede osv. På den måde er der mere at vælge imellem for dig.

portræt erhverv
fotograf erhverv
fotograf erhverv

Udtryk

Jeg skal nok hjælpe dig med at finde det rigtige udtryk frem til fotograferingen. Du er sikkert ikke skuespiller eller sikkert heller ikke særlig tryg foran kameraet. Sådan har 9 ud af 10 af de folk, der kommer til fotografering.

Jeg har heldigvis taget mange ansøgnings foto igennem tiden og er vant til at få folk til at slappe af foran kameraet.

Hvordan skal du så se ud ? Som sagt arbejder vi med det på dagen. Men som udgangspunkt vil jeg sige at du kan øve dig på at være fokuseret. Lidt ligesom når du kommer til jobsamtalen. Du er fokuseret på den person du taler med samtidigt med at du er bevidst om også at udstråle venlighed og en vis afslappethed. Det er også sådan du skal se ud på billederne.

Det er ikke nødvendigvis nemt, men så er du i træning til jobsamtalen :0)

fotograf erhverv portræt
fotograf erhverv
profilfoto erhverv