Skip links

Droneoptagelser

Drone ejendomssalg
droneoptagelser hussalg
drone arkitektur

Drone video

Jeg er fotograf og laver droneoptagelser af arkitektur og i forbindelse med hus og ejendomssalg, i København og på Sjælland.

Droneoptagelser kan give et andet perspektiv på dit byggeri. Arkitektur kan vises på helt nye, levende måder ved at benytte drone optagelser. Omgivelser og miljø kan inddrages og vise byggeriet og dets miljø. Perspektiv og linier kan understreges ved gennemflyvning og overflyvning. Lys og komposition er vigtige elementer og kombinationen af mig som fotograf og droneoperatør giver netop gode muligheder for at skabe visuelt flotte billeder med nye perspektiver.

Drone optagelser tilbydes også til ejendomsmæglere for at vise omgivelser og miljø ved hussalg. Vandkig og afstand til skole eller skov behøver ikke at beskrives, men kan vises. Hastighed i redigering og levering, er vigtige faktorer for ejendomsmæglerens arbejde.

Droneoptagelser bruges også til eftersyn af bygningsskader. Skader på tag, skorsten og vindmøller kan efterses visuelt uden manuel inspektion. Alt optages og kan bruges til senere gennemsyn. Flyvehøjden på drone er 120/150 m så de fleste steder kan nås. Fremfor at kravle på stiger eller opsætte stillads kan alle ufremkommelige steder nås med en drone. Du kan følge med i real-time og dirigere dronen for at få den bedste synsvinkel på skaden.

Dronevideo kan redigeres sammen med still billeder og almindelige videooptagelser til præsentationsvideoer, som kan bruges på websider, i online salgsannoncer eller på Youtube og Facebook. Drone optagelser i video og stills er med til at give stemningsmættede billeder til brug i videoer med voice over eller stemningsmusik.

Kontakt mig for at få mit forslag til dine drone videooptagelser og få en pris på opgaven.

Se eksempler på dronefotografering her : Dronefoto